Όροι Χρήσης

Το Κατάστημα

Το https://ev-battery.gr/ είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας του EV BATTERY POPOVA V. KRISTINA, που εδρεύει 3ο χλμ Βάρης Κορωπίου, TK 19400, στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 159114283, Δ.Ο.Υ: Κορωπίου).

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Γενικοί Όροι

Η εταιρεία με κύριο στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών της, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι πελάτες της να είναι ευχαριστημένοι. Η δημιουργία του συγκεκριμένου e-shop, έχει ως στόχο τη θέαση των προϊόντων μας σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδος.

Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.

Υποχρέωση δική μας είναι ο πελάτης να είναι διασφαλισμένος αλλά και πάντα ενημερωμένος. Γι αυτό οφείλει να είναι γνώστης των κάτωθι:

Α. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά τη διάρκεια διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας , θα σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν όπως το ονοματεπώνυμό σας, το email, το κινητό, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας.

Τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί σας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο.

Εγγραφή / Διαγραφή Δεδομένων

Κατά την εγγραφή, σας ζητείτε ένα username και ένα password, οι οποίοι είναι αυστηρά προσωπικοί. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλεται το μυστικό κωδικό και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διαρροή του.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες σας.

Οποιαδήποτε  χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα να στείλει ενημερωτικό μήνυμα μέσω email στο [evbattery2019@gmail.com] έτσι ώστε να αιτηθεί τη διαγραφή των προσωπικών του στοιχείων.

Β. Ασφάλεια

Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας το EV BATTERY συνεργάζεται με την τράπεζα Πειραιώς. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Γ. Το Πωλούμενο είδος

Τα χαρακτηριστικά των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά κάνοντας αναζήτηση στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα που διατίθενται μέσω του EV BATTERY περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% . Tο EV BATTERY διατηρεί κάθε δικαίωμα αλλαγής των τιμών των πωλούμενων υπηρεσιών χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Δ. Προστασία Καταναλωτή

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Συνιστά δεσμευτική πρόταση αγοράς των εν λόγω υπηρεσιών στη συνολική τιμή που αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας, όπως αυτή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., καθώς  και τυχόν εκπτώσεις τις οποίες δικαιούσθε ως επισκέπτης/πελάτης.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχουν όσοι είναι δικαιοπρακτικά ικανοί σύμφωνα με τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα.

Όσοι δηλαδή έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους και δεν τελούνε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης.

Ε. Υποβολή Παραγγελίας

Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται με την αποδοχή της από το EV BATTERY δια αποστολής email προς εσάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που δεν λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το EV BATTERY στη διεύθυνση [evbattery2019@gmail.com] προκειμένου να ζητήσετε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η υποβολή της παραγγελίας σας.

ΣΤ.  Ακύρωση Παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [evbattery2019@gmail.com], ή να τηλεφωνήσετε στο +30 2114046351. H δυνατότητα αυτή σας δίνεται, αυστηρά, για δυο ώρα μετά την πραγματοποίηση της παραγγελίας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση και μπορείτε πλέον να επιστρέψετε και να αλλάξετε την παραγγελία σας αφού πρώτα την παραλάβετε.

Ζ. Πληρωμή Προϊόντων

Καταβολή σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο του πακέτου σας στον παρακάτω λογαριασμό:

Τράπεζα Alpha Bank: GR5201401470147002002016321 (Όνομα Δικαιούχου KRISTINA POPOVA).

Ωστόσο ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με όλες τις χρεώσεις τις τραπεζικής συναλλαγής.

Μόλις κάνετε την κατάθεση θα πρέπει οπωσδήποτε να μας ενημερώσετε καλώντας μας στο +30 2114046351 ή στέλνοντας μας ένα e-mail [evbattery2019@gmail.com].

Η κατάθεση πρέπει να γίνει μέσα σε δύο (2) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό δεν κατατεθεί μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

 

Η. Εφαρμοστέο Δίκαιο και Λοιποί Όροι

Το EV BATTERY διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους όρους, oι οποίοι θα έχουν ισχύ από την ημερομηνία αναρτήσεως στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Οι παρόντες όροι είναι συμβατοί με το ισχύον ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των όρων.